Pretparken Costa Del Sol

pretparken Costa Del Sol

De Costa del Sol doet er alles aan om het de toeristen naar de zin te maken. Ook als u niet echt een strandliefhebber bent hoeft u zich hier geen moment te vervelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan één van de pretparken die de Costa del Sol rijk is. Misschien is het wel verstandig om een een bezoek aan een pretpark in te plannen op een wat minder warme dag, want in de bloedhitte alle attracties uitproberen is niet echt een pretje.

Tivoli World

Tivoli World is het oudste en meest complete kermisterrein van Spanje. Het bevat schitterende tuinen en fonteinen en 36 attracties die zowel kinderen als de meer actie zoekende bezoeker kunnen bevredigen. Er zijn verschillende attracties met veelzeggende namen als de Ghost Train, de Twister, Mysterious Ship, A Jurassic Adventure, de Dragon (met acht meter hoge loopingen), Children’s Pirate Park en de Jungle Express. Er worden ook shows gegeven en er zijn drie theaters en verscheidene restaurants.

Op bijgaande pagina uitstapjes en Startparade vind u nog meer leuke pretparken en uitjes aan de Costa del Sol in Spanje. Tips voor een Zonvakantie en wat u kunt doen om heerlijk voorbereid op vakantie te gaan vind u hier.

Costa del sol
Logo
Shopping cart